Ta hand om rott har

Min syskon gillar att leka med hår väldigt mycket, du kan slå henne för dagar och kamma den medan hon vill. Hon är självklart involverad, som vill göra allt ser perfekt ut, kan man förbättra flätan flera gånger, när som helst fästa hårtillbehör till dem eller fästa dem med klämmor. De mest kära skolans föreställningar och att komma till dem. Hennes slutliga roll Princess Jokes var dessutom original och krävde en perfekt frisyr och outfit. I en central ordning hade min mamma flätat sina lilla flätor med band som fästs på dem. Efter en stund sa den vackra tjejen nej nej, inte en gång till. Jag blir snyggare i lyckat hår ... så det började. Fyrtiofem minuter överklockar deras skrivande också. Hon såg aristokratisk ut som en stor drottning. Bara när hon associerade med aristokrater ändrade hon sig tillräckligt snabbt. Inte mätning med nutiden, att nästan två timmar har gått sedan produktionen började. Oväntat ... helt förändrade konceptet, medan det i sin stil lät lite nånt som "nej, jag vill inte göra det, jag påminner inte någonting om prinsessan, högst hennes jungfrun." Hon uppfann en ny frisyr, tuckade hennes hår i form av lös coca. Vid bröllopet, såklart, som hon skapade tidigare, kan vi nu bygga sitt hår så förra gången gick vi särskilt snabbt. Hennes mamma, från någon sida av mig, gjordes dessutom om några minuter.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp