Kamma har i en drom

Min kusin kära lekfulla hår, du kan stryka henne, kamma henne för att göra det också. Hon är naturligtvis upptagen i det, vill att allt ska se vackert ut, hon kan fixa en fläta fem gånger, placera hårbågar på den varje gång eller sätta hårnålar i den. Han gillar skolkonster och fokuserar mest på dem. Hennes nyskapande av Queen of Jokers är gammal och glad och hon behövde en perfekt frisyr och kläder. Vid kontakt flätade hennes mamma henne över ett dussin flätor med band fästa vid dem. Då sa denna vackra elvaåring nej, inte en gång och inte en gång. Jag kommer att se trevligare ut på platser .... och det började. Fyrtiofem minuter av överklockning och deras prestanda. Hon såg underbart ut som en riktig drottning. Men när han ansluter sig till aristokrater ändrade hon snabbt sin åsikt igen. Utan att vänta med den sista har det redan gått ungefär två timmar sedan du började utforska skådespelet. Oväntat ... hon ändrade helt sina idéer, och hennes tal gick ett tag mer som "nooooo, jag vill faktiskt inte, jag påminner inte drottningen om något, vilket är mycket gynnsamt för henne." Hon krävde en ny frisyr, hår ordnat i huden på en fylld coca. För jag har naturligtvis, som jag skrev tidigare, nu kunnat göra håret så att vi gick särskilt snabbt. Hennes mor, å andra sidan, jag själv och de andra var perfekta.

Jag rekommenderar bubu-sklep hårnålar